Måske har du set os i:

Har din virksomhed en eller flere parkeringspladser, så er det oplagt at tjene penge på dem, når I alligevel ikke er på kontoret.

Som virksomhed er det oplagt at udleje sin parkeringsplads i weekenderne, om natten eller i løbet af aftenen, hvor de ofte står tomme, da de fleste primært arbejder på kontoret fra 7-17. De tomme pladser er en tom ressource, I vil kunne tjene på. En virksomhed i centrum af Århus, vil eksempelvis, kun i weekender, aftener og om natten kunne tjene ca 30.000 årligt – Per parkeringsplads.

I kan selv vælge hvor mange pladser I ønsker at udleje, samt hvilke dage og tidspunkter det skal være. I er dermed ikke bundet af det, og I kan vælge kun at gøre det med nogle af jeres pladser, så der altid er ledige pladser selv hvis medarbejderne arbejder over. Det giver dermed meget frihed.

Har man events, eller lange arbejdsdage, så vælger I det selvfølgelig bare fra på det pågældende tidspunkt.

Gennem ParkShare kan I afhjælpe det stigende parkeringsproblem, og samtidig udnytte sine ressourcer bedre og få en ekstra indkomst, lidt ekstra til sponsorater, en større firmafest eller flere personale goder, og i det hele taget gøre noget godt for samfundet og økonomien.

Ønsker I at høre mere eller begynde at udleje jeres pladser?

Så er I meget velkommen til at kontakte os enten her, på mail, telefon eller vi kan aftale et personligt møde.

Kontakt os som virksomhed

Kontakt
+45 42 72 99 88
info@parkshare.dk
Åbningstider: Man.-Søn. kl. 8-22

Møllevangs Allé 142,
8200 Århus

Close Menu