Udlej din parkeringsplads og tjen lidt ekstra hver måned

ParkShare logo

Hvorfor udleje din parkeringsplads?
Som bilist kender ved sikkert hvor tidskrævende og besværligt det er at finde en parkeringsplads. Ved at udleje din egen parkering, kan du være med til at opbygge et meget større udbud af parkeringspladser, og dermed hjælpe andre ved nemt og bekvemt at kunne finde en parkering. Dette gør også at det vil være lettere for dig, næste gang du mangler en parkeringsplads et andet sted. Samtidig får du også en ekstra indkomst, ved at udleje noget der ellers bare står tomt.

Hvad kan du tjene?
Som privat person i Århus vil du kunne tjene over 20.000 kr årligt, kun ved at udleje din parkeringsplads i de 8 timer du alligevel er på arbejde. Det svare til lige knapt 100 kr om dagen. Vis du har andre dage, tidspunkter, weekender eller andet, hvor du ikke er hjemme, eller bare har en ekstra parkeringsplads til rådighed, vil du kunne tjene endnu mere.

Priser
Når du udlejer din parkeringsplads behøver du ikke tænke på bøvlet om hvordan du skal sætte prisen – Det har vi nemlig gjort for dig. Hos ParkShare er der faste priser, som er fastsat ud fra området, og hvorvidt der er events det pågældende tidspunkt eller ej. Dette er gjort for at man som udlejer ikke behøver tage stilling til priserne i området, da vi sikre at priserne både er konkurrencedygtige, samt at priserne er fair over for bilisterne.

Udlej Parkeringsplads

  • Aarhus

Hvad svare det egentlig til? 

400 hundeluftninger

Human cleaning

5 timers ugentlig rengøring

Tiger

14 dages safari i Kenya 

Carousel

52 gange i Tivoli KBH med turpas

Kontakt
+45 42 72 99 88
info@parkshare.dk
Åbningstider: Man.-Søn. kl. 8-22

Møllevangs Allé 142,
8200 Århus

Close Menu